Organizacja bankietów, catering bankiety

Catering dla firm i obsługa spotkań firmowych w warszawie

Pomidore idąc naprzeciw Klientom przygotował kilka zestawów cateringowych. Wszelkie pozycje można dowolnie modyfikować budując własne indywidualne menu. Jednocześnie zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z nami. Na podstawie Państwa oczekiwać skomponujemy indywidualną, konkurencyjną ofertę.

Imprezy firmowe

Szczególnie polecane na firmowe przyjęcia, bankiety...


Zestaw 1.
- Tartinki lub kanapki dekoracyjne na mieszanym pieczywie (białym, razowym, pumperniklu) z wędlinami, serami, świeżymi warzywami, pastą tuńczykową, świeżym ziołowym twarożkiem, łososiem (5 na osobę)
- Kruche ciasteczka deserowe (80g na osobę)
- Soki owocowe: pomarańczowy, grejpfrutowy, jabłkowy, porzeczkowy (0,5l na osobę)
- Woda gazowana i niegazowana (0,4l na osobę)
- Kawa i herbata + dodatki (bez limitu)

Zestaw 2.
Bufet sałatkowy:
- Sałatka z aromatyzowaną grecką fetą,
- Coleslaw
Deski pieczonych wędlin:
- Schab nadziewany borowikami
- Marynowana w miodzie i ziołach pieczona karkówka
- Rolowany boczek z czosnkiem i rozmarynem
- Rolada z indyka faszerowana suszonymi pomidorami i oliwkami
- Pieczona szynka wieprzowa marynowana w korzennej zalewie
Deski serów z dodatkiem winogron, orzechów włoskich, krakersów i bakalii
Pieczywo białe i razowe
Masło smakowe
Mix ciast (piernik, makowiec, sernik, sękacz, rolady, - 100g na osobę)
Soki owocowe (0,5l)
Woda gazowana i niegazowana (0,4l na osobę)
Kawa i herbata + dodatki (bez limitu)

Zestaw 3.
Bufet gorący:
-Kurczaka w sosie kurkowym z bukietem warzyw z wody z płatkami prażonych migdałów i ryżem jaśminowym (350g na osobę)
lub
- Polędwiczki wieprzowe w sosie kaparowo serowym z maślaną karotką i sezamem z pieczonymi ziemniakami (350g na osobę)
lub
- Sola królewska w sosie piernikowym z bukietem warzyw z jaśminowym ryżem i świeżymi przyprawami (350g na osobę)
lub
- Staropolski bigos z dziczyzny (200g na osobę)
lub
- Boeuf Strogonoff (200g na osobę)

Przystawki:
Półmiski mięs: (80g na osobę)
- Marynowana pierś z indyka w towarzystwie aromatycznego sosu Szefa Kuchni z prażonymi migdałami i orzechami Pini
- Schab nadziewany borowikami i aksamitnym twarogiem
- Marynowana w miodzie i ziołach pieczona karkówka
- Rolowany boczek z czosnkiem i rozmarynem
- Cielęcina z kaparami i tymiankiem
- Rolada z indyka faszerowana suszonymi pomidorami i oliwkami
- Staropolski pasztet z dziczyzny

Wachlarz wędzonych ryb z kremem limonowym i aromatycznymi włoskimi kaparami (30g na osobę)

Deski serów z dodatkiem winogron, żurawin i prażonych orzechów (30g na osobę)

Sałatki: (100g na osobę)
- Sałatka al'a Cesar z kurczakiem, chrupiącym bekonem i tuńczykowo - jogurtowym sosem
- Sałatka z serem Gorgonzolla, winogronami i orzechami włoskimi
- Sałatka z aromatyzowaną grecką fetą,

Dodatki do przystawek:
- Wybór pieczywa
- Masło smakowe
- Marynowane warzywa (cebulki, korniszony, papryczki)
- Sosy do mięs (tatarski, czosnkowy, miodowo-musztardowy)

Deser: (100g na osobę)
- Mix ciast (sernik, makowiec, rolady, sękacz)
lub
- Filetowane owoce z likierem brzoskwiniowym i Blue Curacao

Soki owocowe (0,5l)
Woda gazowana i niegazowana (0,4l osoba)
Kawa i herbata + dodatki (bez limitu)

Zamówienia realizowane powyżej 20 osób.



POMIDORE CATERING

Wspiera zespół rockowy!
Śrubka

Kontakt

Pomidore Catering
tel. 505-295-114
amore@pomidore.pl


izmir escort