Kuchenny event

Od niedawna celem podniesienia efektywności usług jak i strony internetowej Pomidore Catering Warszawa, postanowiliśmy rozbudować sekcję atrakcji kulinarnych do Państwa indywidualnego wglądu.

  • POKAZ CARVINGU
  • POKAZ SUSHI
  • CZEKOLADOWA FONTANNA
  • PIECZONE PROSIE

POKAZ SUSHI

”Konfrontacja tradycyjnej kuchni japońskiej ze zmodyfikowaną kuchnią europejską” Na stanowisku bufetowym (bufet wykonany z bryły lodowej) nasi doświadczeni kucharze, będą przygotowywać sushi tradycyjne oraz zmodyfikowane przez europejczyków. MENU sushi: nigiri, hosomaki, futomaki, california maki (głównie mięsa pieczone)

Nie zabraknie również napoi o bardzo zróżnicowanych i rzadko spotykanych smakach. Promowane przez nas napoje aloesowe Aloe Vera, udrażniają drogi pokarmowe, oraz zwiększają przyswajalność wartości odżywczych sushi.

Pokazy przygotowania sushi to wędrówka i zapoznanie się z kuchnią japońską od strony kuchni jak i świetna integracja wśród grona znajomych, pracowników, przyjaciół.

Dodatkowo na życzenie, nasi kucharze przeprowadzą krótki kurs na przygotowanie swojego własnego, indywidualnego sushi.

Pokaz sushi, czy też szkolenie sushi jest do indywidualnej wyceny w zależności od ilości gości, miejsca eventu, ilości kucharzy i stanowisk.


CZEKOLADOWA FONTANNA WARSZAWA

Na Państwa przyjęcia proponujemy dwa stanowiska z czekoladą białą mleczną i brązową mleczną z podświetlanymi blatami w zależności od ilości gości. Jest to niewątpliwie smaczny i efektowny element każdego przyjęcia.

Dodatki: owoce filetowane (pomarańcz, kiwi, melon, ananas, arbuz, cząstki klementynek, banan, jabłka), pralinki, kruche ciasteczka.

Dodatkowo na imprezy, zapewniamy: nasze namioty białe lub niebieskie 3x3 zadaszający każdą z fontann, talerzyki, serwetki, patyczki, obsługę fontann.

Koszt realizacji do indywidualnych ustaleń.


POKAZ CARVINGU
(uczestnicy w wieku minimum 18lat)

W namiocie lub w lokalu z udostępnionym miejscem o wymiarach 3x6m nasi kucharze wspólnie z Gośćmi przygotować będą dekoracje z owoców i warzyw. Kucharze przeprowadzą konkurs na najlepszą pracę Gości.

Łukasz Kowalewski – jeden z najlepszych warszawskich dekoratorów w owocach i warzywach Szef Kuchni Pomidore Catering Warszawa, opowiadać będzie o historii dekoracji w Polsce i na świecie. Towarzyszyć mu będą – V-ce Mistrzowie Polski i Europy w carvingu.

Dodatkowo zapewniamy: namioty zadaszające część carvingową, kamerę z rzutnikiem i ekranem, sprzęt karvingowy, stanowiska dla 10/20 osób

Koszt stanowiska z carvingiem do indywidualnej wyceny, zależny od ilości osób jak czasu trwania przyjęcia, miejsca eventu.


PROSIE PIECZONE

Na życzenie w dowolnym momencie podamy i poporcjujemy prosie pieczone w całości nadziewane kaszą z wątróbką i cebulą ok. 22-25kg/sztuka.

Koszt prosiaka pieczonego zależny od wagi i zamówionych usług dodatkowych (porcjowanie, transport, pieczenie nad paleniskiem).

POMIDORE CATERING

Wspiera zespół rockowy!
Śrubka

Kontakt

Pomidore Catering
tel. 505-295-114
amore@pomidore.pl
Account Suspended
Account Suspended
This Account has been suspended.
Contact your hosting provider for more information.