Catering wigilijny warszawa

Propozycja menu na spotkanie świąteczne w 2012r.

catering Warszawa - wigilia Do pobrania w formie pdf

Dania gorące: (ok. 450g na osobę)

  • Barszcz czerwony
  • Pierogi z kapustą i grzybami
  • Świąteczna kapusta Wigilijna
  • Dzwonki karpia w sosie pieczeniowym
  • Dzwonki łososia w sosie cytrynowym
  • Roladki z indyka z boczkiem i suszonymi pomidorami

Przekąski rybne/wegetariańskie: (ok. 150g na osobę)

  • Karp po warszawsku (w galarecie)
  • Różyczki z łososia wędzonego podane z kaparami i cząstkami cytryn
  • Ryba w sosie pomidorowym (po Grecku)
  • Terina rybna z zielonym groszkiem i kaparami
  • Śledź cztery smaki (z suszonymi pomidorami, z cebulką, jabłkiem, w oleju)
  • Półmiski ryb wędzonych (polędwica z łososia, tuńczyk wędzony, halibut, węgorz, grenadier, dekoracje z krewetek smażonych)
  • Kutia z limonkami

Deski mięs świątecznych: (100g na osobę)

  • Schab faszerowany ziołowym twarożkiem w galarecie
  • Marynowana pierś z indyka, z prażonymi migdałami i orzechami pini
  • Rolada z indyka faszerowana zielonym groszkiem i czerwoną papryką
  • Rolowany boczek w aromatycznych ziołach z czosnkiem
  • Karkówka marynowana w gryczanym miodzie
  • Pasztet z dziczyzny podany z żurawiną

Sałatki: (ok. 150g na osobę)

  • Świąteczna sałatka jarzynowa z rolowaną szynką
  • Sałatka Grecka z tradycyjnym sosem pesto
  • Sałatka z szynką własnego wypieku, marynatami i chrupiącymi ziemniakami
  • Sałatka śledziowa z serem Gouda
  • Sałatka z tuńczykiem i piklami

Dodatki: (ok. 20g na osobę)

  • Kosze pieczywa (mix)
  • Masło smakowe (ziołowe, czosnkowe, paprykowe)
  • Chrzan, ćwikła, sos tatarski, cytrynowy, Dijon

Deser: 90g na osobę

  • Mix ciast świątecznych (piernik, sękacz, makowiec, rolady, sernik, szarlotka, baby drożdżowe)
  • Domowe ciasteczka deserowe własnego wypieku

Napoje: bez limitu

  • Kawa z ekspresu ciśnieniowego MK Cafe Professional Expert
  • Wybór herbat smakowych (cukier, mleko, cytryna, cukier)
  • Kompot z suszonych owoców
  • Soki owocowe, woda mineralna

Dodatkowo na życzenie:

  • Kosze świąteczne rozdawane po przyjęciu przez hostessy (przeprane w śnieżynki)
  • Grzane wino lub bezalkoholowy Glog z przyprawami
  • Zespół grający kolędy (nagłośnienie do dyspozycji Prezesa Firmy przy rozpoczęciu)
  • Dekoracje: choinka, oświetlenie typu par, dekoracje bufetów, świeczniki
  • Carving (autorskie rzeźby w owocach)
  • Obsługa: kelnerska, barmańska, hostessy, managerowie
  • Stoły bufetowe, coctailowe, zastawa restauracyjna, podgrzewacze, sztućce VIP, ekspresy, warniki
  • Na życzenie pokaz kuchni japońskiej z elementami tradycyjnej - świątecznej kuchni polskiej

Pozdrawiam,
Piotr Zdybel

General Manager
POMIDORE - PROFESJONALNY CATERING 
ACHIKOCHI - SUSHI EVENT
PODZAMEK - DOM WESELNY/KONFERENCJE
tel. kom. 504-957-020 
amore@pomidore.pl

NIP: 922-252-93-90
    


POMIDORE CATERING

Wspiera zespół rockowy!
Śrubka

Kontakt

Pomidore Catering
tel. 505-295-114
amore@pomidore.pl
porno izle porno porno porno izle porno rokettube sex izle porno izle porno izle Absurd porno Amator porno Anal porno Asyali porno Grup porno Hardcore porno Lezbiyen porno Oral porno Public porno Sinirsiz porno Turk porno Zenci porno